Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Αμβούργο - Πανοραμική

Αμβούργο

Γερμανία
Μοιράσου το
Αμβούργο - Πόλη του Λιμανιού Πόλη του Λιμανιού
HafenCity Hamburg
Η "νέα" πόλη στο λιμάνι του Αμβούργου προέκυψε μέσω ενός απο τα μεγαλύτερα προγράμματα οικοδόμησης που έλαβαν χώρα στην ευρωπαϊκή ήπειρο στις αρχές του 21ου αιώνα. Χρησιμοποιήθηκε λοιπόν ένα μέρος του παλιού λιμανιού για την δημιουργία ενός νέου προαστίου το οποίο στεγάζει γραφεία ξενοδοχεία καταστήματα και επιπλέον περιλαμβάνει περιοχές κατοικιών. Είναι μια από τις νεότερες περιοχές της χώρας και αντιπροσωπεύει την σύγχρονη γερμανική αρχιτεκτονική.
Πρόσβαση: Και εδώ ως ευκολότερος τρόπος πρόσβασης θεωρείται το μετρό (U- Bahn). Μέσω του σταθμού Baumwall και της κίτρινης γραμμής U3 και θα οδηγηθείτε λίγα μέτρα από την περιοχή.
Ιστοσελίδα: http://www.hafencity.com/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πόλη του Λιμανιού"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Αμβούργο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Αμβούργο - Προβλήτα του Αγίου Παύλου Αμβούργο - Περιοχή των Αποθηκών Αμβούργο - Εξωτερική Τεχνητή Λίμνη «Ούλστερ» Αμβούργο - Πινακοθήκη «Μπουτσέριους Κούνστ Φόρουμ» Αμβούργο - Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αμβούργου Αμβούργο - Θέατρο του Αμβούργου Αμβούργο - Πόλη του Λιμανιού Αμβούργο - Στάδιο του Αμβούργου Αμβούργο - Πανεπιστήμιο του Αμβούργου Αμβούργο - Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Αμβούργου