Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Αμβούργο - Πανοραμική

Αμβούργο

Γερμανία
Μοιράσου το
Αμβούργο - Στάδιο του Αμβούργου Στάδιο του Αμβούργου
HSH Nordbank Arena
Για όσους έχουν αδυναμία στον βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο, η επίσκεψη στο στάδιο του Αμβούργου σε συνδυασμό με τη παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα κρίνεται επιβεβλημένη. Το γήπεδο εγκαινιάστηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1925 και αποτελεί την έδρα της ομώνυμης ομάδας (Hamburger SV). Η αρχική του χωρητικότητα ήταν 25.000 θεατές αλλά μεταξύ 1951 και 1953 ανακαινίσθηκε με αποτέλεσμα την αύξηση της χωρητικότητας του σε 75.000 θεατές. Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το 2006 ήταν ένα από τα 12 γήπεδα που φιλοξένησαν αγώνες της διοργάνωσης.
Πρόσβαση: Για την προσέγγιση του σταδίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρικό (S-Bahn) όπου μέσω των γραμμών S3, S21 θα φτάσετε στο σταθμό Eidelstedt και από εκεί με 3 λεπτά περπάτημα θα βρεθείτε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Στάδιο του Αμβούργου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Αμβούργο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Αμβούργο - Προβλήτα του Αγίου Παύλου Αμβούργο - Περιοχή των Αποθηκών Αμβούργο - Εξωτερική Τεχνητή Λίμνη «Ούλστερ» Αμβούργο - Πινακοθήκη «Μπουτσέριους Κούνστ Φόρουμ» Αμβούργο - Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αμβούργου Αμβούργο - Θέατρο του Αμβούργου Αμβούργο - Πόλη του Λιμανιού Αμβούργο - Στάδιο του Αμβούργου Αμβούργο - Πανεπιστήμιο του Αμβούργου Αμβούργο - Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Αμβούργου