Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Χαϊδελβέργη - Θέα παλιάς πόλης και κάστρου

Χαϊδελβέργη

Γερμανία
Μοιράσου το
Χαϊδελβέργη - Περίπατος των Φιλοσόφων Περίπατος των Φιλοσόφων
Philosophenweg
Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν νοητικά στην αναγεννησιακή εποχή και στο πνεύμα ελευθερίας που αυτή απέπνεε, τότε ο "περίπατος των φιλοσόφων" είναι η καλύτερη επιλογή. Πρόκειται για μια ειδυλλιακή διαδρομή στη βόρεια πλευρά του ποταμού Nekar, ανάμεσα στα ερείπια του φρουρίου Celtic. Η ονομασία του προέρχεται από τη συνήθεια των καθηγητών και των φιλοσόφων να κάνουν το διάλειμμα τους απολαμβάνοντας τη θέα η οποία καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής είναι καταπληκτική.
Πρόσβαση: Για να φτάσει κανείς σε αυτό το φημισμένο μονοπάτι πρέπει να περάσει στην απέναντί όχθη του ποταμού μέσω της γέφυρας Wehrsteg και να κατευθυνθεί στην αρχή του μέσω της οδού Hirschgasse.
αρέσει σε 3 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Περίπατος των Φιλοσόφων"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Χαϊδελβέργη » Περίπατος των Φιλοσόφων
Σήμερα η πλειοψηφία των επισκεπτών μπορεί να μην επιλέγει φιλοσοφικές συζητήσεις καθώς διαβαίνει το συγκεκριμένο δρομάκι. Σίγουρα όμως εκμεταλλεύονται τη μοναδική θέα που προσφέρει προς την παλιά πόλη και απαθανατίζουν το τοπίο με τις φωτογραφικές μηχανές τους.
10 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Χαϊδελβέργη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Χαϊδελβέργη - Παλιά Πόλη της Χαϊδελβέργης Χαϊδελβέργη - Κάστρο της Χαϊδελβέργης Χαϊδελβέργη - Περίπατος των Φιλοσόφων Χαϊδελβέργη - Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης Χαϊδελβέργη - Εκκλησία του Αγίου Πνεύματος Χαϊδελβέργη - Μουσείο του Καρόλου Μπος Χαϊδελβέργη - Μουσείο Γερμανικής Φαρμακευτικής Χαϊδελβέργη - Μουσείο Γερμανικής Συσκευασίας