Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Ρώμη - Κολοσσαίο πανοραμική

Ρώμη

Ιταλία
Μοιράσου το
Ρώμη - Θεματικό Πάρκο «Rainbow MagicLand» Θεματικό Πάρκο «Rainbow MagicLand»
Rainbow MagicLand
Το θεματικό πάρκο Rainbow MagicLand βρίσκετε λίγο έξω από το Valmontone (περίπου 55 χλμ. μακριά από το κέντρο της Ρώμης). Άνοιξε της πύλες του το 2011 και στα 600.000 τ.μ. του θα βρείτε 35 αξιοθέατα-παιχνίδια μεταξύ των οποίων, κάστρα, νεράιδες, τρενάκια, θέατρα, καρουζέλ, τσουλήθρες και πολλά άλλα. Όλα τα παιχνίδια διαθέτουν σήμανση για την καταλληλότητά για παιδιά και μέχρι ποια ηλικία.

Το Rainbow MagicLand, όπως όλα τα σύγχρονα θεματικά πάρκα, είναι εξοπλισμένο με όλες της παροχές για μια πλούσια μέρα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, ρεστοράν και μπαρ, τουαλέτες, ιδικό σημείο για πικ-νικ, σουβενίρ, ΑΤΜ, διαθέτει ακόμα και κλινική για πρώτες βοήθειες! Το θεματικό πάρκο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου εμπορικού κέντρου του Valmontone Outlet, οπότε μπορείτε να συνδυάσετε την ημέρα σας και ψωνίζοντας σε ένα από τα διασημότερα outlet village της Ρώμης, με πάνω από 180 καταστήματα!

Πρόσβαση: Υπάρχουν 2 βασικές επιλογές για την πρόσβαση στο Rainbow MagicLand. Η πρώτη είναι με το δωρεάν λεωφορειο από τον σιδηροδρομικό σταθμό Valmontone και η δεύτερη είναι με λεωφορειο απευθείας από των σταθμό Rome Termini. Δείτε την σελίδα https://magicland.it/en/how-reach-us.html για αναλυτικές πληροφορίες.
Ιστοσελίδα: https://magicland.it/en
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Θεματικό Πάρκο «Rainbow MagicLand»"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Ρώμη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Ρώμη - Φοντάνα ντι Τρέβι Ρώμη - Κολοσσαίο Ρώμη - Βατικανό Ρώμη - Πάνθεον Ρώμη - Πλατεία της Ισπανίας Ρώμη - Πιάτσα Ναβόνα Ρώμη - Κάστρο του Αγίου Αγγέλου Ρώμη - Πιάτσα ντε Πόπολο Ρώμη - Άγιος Πέτρος Ρώμη - Ψώνια στη Ρώμη Ρώμη - Βίλλα Μποργκέζε Ρώμη - Ρωμαϊκή Αγορά Ρώμη - Καπιτωλίνος Λόφος Ρώμη - Παλατινός Λόφος Ρώμη - Μουσεία του Βατικανού Ρώμη - Άγιος Ιωάννης του Λατεράνο Ρώμη - Λουτρά του Καρακάλλα Ρώμη - Κατακόμβες Αγίου Καλλίστου Ρώμη - Πλατεία Δημοκρατίας Ρώμη - Εθνικό Ρωμαϊκό Μουσείο Ρώμη - Θεματικό Πάρκο «Rainbow MagicLand»