Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Σάλτσμπουργκ - Πανοραμική παλιάς πόλης

Σάλτσμπουργκ

Αυστρία
Μοιράσου το
Σάλτσμπουργκ - Παλάτι του Μιραμπέλ Παλάτι του Μιραμπέλ
Schloss Mirabell
Το παλάτι του Μιραμπέλ είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς τόπους επίσκεψης στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας. Ιδρύθηκε το 1606 από τον αρχιεπίσκοπο Wolf Dietrich Raitenau και το αρχιτεκτονικό του ύφος ακολουθεί τη γραμμή του μπαρόκ με επιρροές από γαλλικά και Ιταλικά πρότυπα. Ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται από την ποιότητα και τη φινέτσα των γεωμετρικά διαμορφωμένων κήπων που αντλούν τη θεματολογία τους από την την ελληνική μυθολογία και από διάφορους θρύλους της περιοχής. Στις μέρες μας αποτελεί εξέχοντα χώρο δεξιώσεων και γαμήλιων τελετών, παράλληλα όμως είναι ανοιχτό στις επισκέψεις του κοινού. Μπορείτε λοιπόν να το επισκεφτείτε και να πάρετε μια γεύση από την ζωή της αυστριακής αριστοκρατίας την περίοδο του 15ου αιώνα.
Πρόσβαση: Επιβιβαστείτε σε μία εκ των γραμμών 1,2,3,5,6,25,32 και έχετε ως προορισμό την ομώνυμη πλατεία. Εφόσον φτάσετε εκεί θα είστε ακριβώς δίπλα στο παλάτι.
αρέσει σε 2 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Παλάτι του Μιραμπέλ"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Σάλτσμπουργκ » Παλάτι του Μιραμπέλ
υπεροχο!
5 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Σάλτσμπουργκ»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Σάλτσμπουργκ - Παλιά Πόλη του Σάλζμπουργκ Σάλτσμπουργκ - Σπίτι του Μότσαρτ Σάλτσμπουργκ - Ρεζιντενζπλατς Σάλτσμπουργκ - Λόφος των Καπουτσίνων Σάλτσμπουργκ - Παλάτι του Μιραμπέλ