Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Στρασβούργο - Ποταμός Ιλλ

Στρασβούργο

Γαλλία
Μοιράσου το
Στρασβούργο - Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Cour européenne des droits de l'Homme
Το συγκεκριμένο δικαστήριο (European Court of Human Rights) εδρεύει στο Στρασβούργο και αποτελεί ένα διεθνές δικαστικό όργανο που συστάθηκε το 1950 μέσω της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ώστε να παρακολουθεί τον σεβασμό των θεμελιωδών ανθρώπινων ελευθεριών από τα κράτη. Το συγκεκριμένο δικαστήριο επανασυστάθηκε στις 1 Νοεμβρίου 1998 απευθύνεται σε πάνω από 800 εκατομμύρια Ευρωπαίους και μέχρι το τέλος του 2005 είχε εκδώσει πάνω από 5.968 αποφάσεις. Καλό θα ήταν βέβαια να το επισκεφτείτε ως τουρίστας και όχι ως εμπλεκόμενος σε κάποια υπόθεση, όπως και να 'χει όμως είναι σίγουρο ότι θα μείνετε έκπληκτος από την αρχιτεκτονική και το στυλ του.
Πρόσβαση: Επιβιβαστείτε στο τραμ από οποιοδήποτε κεντρικό σημείο της πόλης επιλέξτε την μοβ γραμμή Ε και αποβιβαστείτε στον σταθμό Droits de I'Homme. Το επιβλητικό κτίριο του δικαστηρίου θα υψώνεται ακριβώς μπροστά σας.
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Στρασβούργο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Στρασβούργο - Καθεδρικός Ναός του Στρασβούργου Στρασβούργο - Γύρος του Στρασβούργου με καραβάκι Στρασβούργο - Κεντρική Πλατεία του Στρασβούργου Στρασβούργο - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Στρασβούργο - Εθνική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Στρασβούργο - Εκκλησία του Αγίου Θωμά Στρασβούργο - Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Στρασβούργο - Μουσείο Διακόσμησης Στρασβούργο - Εθνική Σχολή Διοίκησης Στρασβούργο - Εθνική Όπερα του Ρήνου Στρασβούργο - Μουσείο Καλών Τεχνών του Στρασβούργου