Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Μόναχο - Ολυμπιακό πάρκο

Μόναχο

Γερμανία
Μοιράσου το
Μόναχο - Αγγλικός Κήπος Αγγλικός Κήπος
Englischer Garten
Ο Αγγλικός Κήπος είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πάρκα του Μονάχου και βρίσκεται στα βορειοανατολικά όρια της πόλης. Δημιουργήθηκε το 1789 από τον Sir Benjamin Thompson και δέχτηκε πολλές βελτιώσεις και τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών από τους διάφορους διαδόχους. Το όνομα του κήπου προέκυψε από την άτυπη αρχιτεκτονική βάση της οποίας σχεδιάστηκε και ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη εκείνη την εποχή στους βρετανικούς κήπους. Με έκταση 3,7 τετραγωνικά χιλιόμετρα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα σε παγκόσμιο επίπεδο. Εάν επιθυμείτε να χαλαρώσετε έχοντας επαφή με τη φύση, σίγουρα το συγκεκριμένο αξιοθέατο προκρίνεται ως ιδανική επιλογή.
Πρόσβαση: Μέσω του μετρό (U-Bahn) και συγκεκριμένα με τις γραμμές U3 και U6. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε σαν τελικό προορισμό τον σταθμό Odeonsplatz#1 και από εκεί σε πέντε λεπτά μέσω της Ludvig strasse και της Von Der Tann strasse θα βρεθείτε ακριβώς μπροστά στην είσοδο του κήπου.
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Αγγλικός Κήπος"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Αγγλικός Κήπος"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Μόναχο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Μόναχο - Πλατεία της Παναγίας Μόναχο - Στάδιο Αλιάνζ Αρένα Μόναχο - Κτίριο της BMW Μόναχο - Παλάτι του Μονάχου Μόναχο - Καθεδρικός Nαός της Παναγίας Μόναχο - Φεστιβάλ του Οκτώβρη Μόναχο - Αγγλικός Κήπος Μόναχο - Εθνικό Θέατρο του Μονάχου Μόναχο - Γερμανικό Μουσείο Μόναχο - Νέο Εμπορικό Εκθεσιακό Κέντρο του Μόναχου Μόναχο - Παλιά Πινακοθήκη Μόναχο - Εθνικό Μουσείο Βαυαρίας Μόναχο - Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου Μόναχο - Λούντβιχ Μαξιμίλιαν Πανεπιστήμιο του Μονάχου