Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Πάρος - Παροικιά

Πάρος

Ελλάδα
Μοιράσου το
Πάρος - Παραλίες της Πάρου Παραλίες της Πάρου
Στα 120 χιλιόμετρα που μετρούν οι ακτογραμμές της, η Πάρος έχει πανέμορφες παραλίες, οργανωμένες και μη, πολύβουες ή ήσυχες και οικογενειακές, στην πλειοψηφία τους εύκολα προσβάσιμες χάρη στο εξαιρετικό οδικό δίκτυο που διαθέτει το νησί. Πολύ κοντά στην Παροικιά σε απόσταση 4 χιλιομέτρων βρίσκεται η παραλία της Αγίας Ειρήνης, μία αμμουδερή παραλία με φοινικόδεντρα. Η παραλία του Κριού με τα πεντακάθαρα νερά, βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην Παροικιά και διαθέτει εστιατόρια και μπαρ. Οι Κολυμπήθρες κοντά στη Νάουσα, θα σας μαγέψουν με το μοναδικό άγριο τοπίο της, με βράχους που έχουν πάρει διάφορα σχήματα από τη θάλασσα και δημιουργούν φυσικές κοιλότητες που γεμίζουν με θαλασσινό νερό και μοιάζουν με κολυμπήθρες. Δημοφιλείς και πολυσύχναστες είναι τα Λιβάδια στα βόρεια της Παροικιάς, το Πίσω Λιβάδι στον ομώνυμο οικισμό και δίπλα του ακριβώς η παραλία Λογαράς που είναι ιδανική για θαλάσσια σπορ για τα οποία ενδεικνύονται και οι παραλίες Χρυσή Ακτή και Νέα Χρυσή Ακτή. Για ήσυχες βουτιές, προτείνονται η Αλυκή, η παραλία της Λαγγέρης κοντά στη Νάουσα και ο Φάραγγας στα 15 χιλιόμετρα νότια της Παροικιάς.
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Παραλίες της Πάρου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Πάρος » Παραλίες της Πάρου
Χρυσή Ακτή : Βeach volley, windsurf και ένα κεφάτο beach bar για δροσιστικές μπίρες και κοκτέιλ. Δράση, θάλασσα, αλμύρα και ηλιοκαμένα σώματα!!!
9 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Πάρος»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Πάρος - Παροικία Πάρος - Κοιλάδα με τις Πεταλούδες Πάρος - Νάουσα Πάρος - Αρχαία Λατομεία Μαρμάρου στο Μαράθι Πάρου Πάρος - Παραλίες της Πάρου Πάρος - Παναγία Εκατονταπυλιανή Πάρος - Λεύκες Πάρος - Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Άι Γιάννης Δέτης Πάρος - Αντίπαρος