Κεντρική Ευρώπη > Ρότερνταμ > Συνεδριακό Κέντρο «Ahoy» του Ρότερνταμ

Συνεδριακό Κέντρο «Ahoy» του Ρότερνταμ Ρότερνταμ

Ahoy Rotterdam

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολυχώρους εκθέσεων, συνεδρίων, αθλητισμού και εκδηλώσεων της Ολλανδίας. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και ποιοτικές υπηρεσίες, με τη φήμη του διαχέεται και πέρα από τα όρια του Ρότερνταμ. Ξεκίνησε να χτίζεται το 1968 και εγκαινιάστηκε το 1971, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε μια σειρά ανακαινίσεων και επεκτάσεων (1980, 1997, 2020). 

 

Σπουδαίος ρόλος στην πολιτιστική και οικονομική ζωή του Ρότερνταμ

Το Rotterdam Ahoy είναι ένα τεράστιο συγκρότημα εκδηλώσεων με πολλούς διασυνδεδεμένους χώρους, όπως το Ahoy Theatre, το Ahoy Convention Centre, το Ahoy Arena, και το Ahoy Plaza. Κάθε ένας από αυτούς έχει σχεδιαστεί ώστε να φιλοξενεί διαφορετικούς τύπους εκδηλώσεων όπως εκθέσεις, δεξιώσεις, επαγγελματικές εκδηλώσεις, συνέδρια, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και αθλητικές διοργανώσεις. 

Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πόλης του Ρότερνταμ και εδώ και δεκαετίες συμβάλει τα μέγιστα στο πολιτιστικό και οικονομικό υπόβαθρο της πόλης. Επιπλέον, διαθέτει εύκολη προσβασιμότητα με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και μεγάλο πάρκινγκ φιλοξενώντας έτσι πολλές χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες σε ετήσιο επίπεδο

Αφήστε στο σχολιό σας