Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Σκόπελος -  Πανοραμική άποψη της πόλης

Σκόπελος

Ελλάδα
Μοιράσου το
Παραλίες της Σκοπέλου
Η Σκόπελος διαθέτει περισσότερες από 15 παραλίες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι οργανωμένες και πρόσβαση σ’ αυτές είναι πολύ εύκολη. Η πιο διάσημη είναι η Μηλιά, μία εξωτική παραλία με ψιλό βοτσαλάκι και διάφανα νερά, πλαισιωμένη από πεύκα και βράχια. Ακριβώς δίπλα της βρίσκεται η παραλία Καστάνι, που έγινε διάσημη από τα γυρίσματα του "Mamma mia!" και θεωρείται από πολλούς η ομορφότερη παραλία του νησιού. Οργανωμένες παραλίες με beach bars και ξαπλώστρες είναι ο Πάνορμος, ο Έληος και το Λιμνονάρι, ενώ για μία γρήγορη βουτιά ενδεικνύεται το Γλυφονέρι, που είναι ακριβώς δίπλα από τη Χώρα της Σκοπέλου. Από τις ομορφότερες παραλίες και κοντά στη Χώρα είναι ο Στάφυλος και δίπλα της βρίσκεται το Βελανιό, η παραλία που είναι διάσημη ως παραλία γυμνιστών. Αξίζει τον κόπο να ανακαλύψετε και τις παραλίες Περιβολιού, Χονδρογιώργη, Άγιος Ιωάννης και Χόβολο, μικρές και δυσπρόσιτες παραλίες που ωστόσο θα σας ανταμείψουν με τα πεντακάθαρα νερά τους και την ηρεμία που προσφέρουν.

Παραλία Μηλιά

Ίσως η διασημότερη παραλία της Σκοπέλου. Αμμουδερή οργανωμένη παραλία μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλων, γαλαζοπράσινα νερά και θέα στο νησάκι της Δασιάς. Βρίσκεται περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από τον οικισμό Πάνορμος.
ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Παραλία Μηλιά"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Παραλία Καστάνι

Βρίσκετε λίγο ποιο πάνω από την παραλία Μηλιά και αν και είναι αρκετά μικρότερη είναι εξίσου διάσημη καθώς εκεί έγιναν πολλά από τα γυρίσματα του Mamma Mia!. Ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά που θυμίζει εξωτικό προορισμό.
ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Παραλία Καστάνι"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Παραλία Πάνορμος

Η παραλία του οικισμού Πάνορμος βρίσκετε στο κέντρο ενός μικρού κολπίσκου και προσφέρει ανεπανάληπτη ομορφιά μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλων. Πολλές επιλογές για εστίαση και διαμονή στο μικρό άλλα οργανωμένο οικισμό.
ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Παραλία Πάνορμος"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Παραλία Λιμνονάρι

Η μαγική παραλία Λιμνονάρι ξεχωρίζει για τα γαλαζοπράσινα νερά της και την φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου. Βρίσκετε σε έναν μικρό όρμο στο δρόμο προς των Αγνώντα, μετά από ένα χωματόδρομο. Διαθέτει μερικά δωμάτια για ενοικίαση καθώς και δύο ταβερνούλες.
ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Παραλία Λιμνονάρι"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Παραλία Έλιος

Η παραλία του οικισμού Έλιος που ονομάζεται και Νέο Κλήμα αποτελείτε από άμμο και πέτρες. Η παραλία αυτή μπορεί να μην θυμίζει εξωτικό παράδεισο όπως άλλες παραλίες της Σκοπέλου προσφέρει όμως άνετη πρόσβαση και πάρα πολλές επιλογές για εστίαση και διαμονή.
ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Παραλία Έλιος"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Παραλία Γλυφονέρι

Η παραλία Γλυγονέρι ονομάζεται και παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου και είναι μια από της κοντινές παραλίες στη Χώρα της Σκοπέλου. Η παραλία είναι οργανωμένη, με καθαρά νερά, ενώ αποτελείται από λίγο άμμο και αρκετά βότσαλα.
ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Παραλία Γλυφονέρι"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »
αρέσει σε 6 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Παραλίες της Σκοπέλου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Σκόπελος » Παραλίες της Σκοπέλου
Αν ενοικιάσεις βάρκα από Πανορμό θα ζήσεις στιγμές απερίγραπτης ομορφιάς κολυμπόντας στις παραλίες που είναι προσιτές μόνο εκ θαλάσσης από Καστάνη άχρι Ελιός. Τα λόγια μου δεν μπορούν να αποτυπώσεις τις υπέρτατες στιγμές που έζησα.
5 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Σκόπελος » Παραλίες της Σκοπέλου
Μιά άλλη επίσης γραφική παραλία είναι ο Αγνώντας.Μικρό λιμάνάκι και υπερόχα καταγάλανα νερά ,αξίζει να πάει κάποιος.¨:)
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Σκόπελος » Παραλίες της Σκοπέλου
Η Μηλιά είναι από τις ωραιότερες παραλίες που υπάρχουν στην Ελλάδα και συνδυάζει φυσική ομορφιά, καθάρά και καταπράσινα νερά και μαγαζιά για να κάτσεις.
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Σκόπελος » Παραλίες της Σκοπέλου
Η καλύτερη παραλία είναι η Μηλιά. Στη Στάφυλο αν πας με αυτοκίνητο μπορεί να περάσεις μισή ώρα σε μποτιλιάρισμα(!)

Και στο Λιμνονάρι κάνουν ......φόνο για μια θέση παρκαρίσματος....
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Σκόπελος » Παραλίες της Σκοπέλου
Καστάνι είναι η αγαπημένη παραλία μου στη Σκόπελο! ;-)
9 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Σκόπελος » Παραλίες της Σκοπέλου
Στον Πάνορμο αριστερά του κολπίσκου υπάρχει μία σπηλια στης οπου εχει φυτρώσει ενα πεύκο απο την οροφή της ....οι ρίζες επάνω και το φυλλωμα κατω ...ειναι περίεργο.....
9 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Σκόπελος » Παραλίες της Σκοπέλου
Η παραλία Μηλιά είναι μαγική!
9 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Σκόπελος»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Σκόπελος - Χώρα της Σκοπέλου Σκόπελος - Παραλίες της Σκοπέλου Σκόπελος - Φαγητό στη Σκόπελο Σκόπελος - Μοναστήρια και Εκκλησίες της Σκοπέλου Σκόπελος - Γλώσσα και Λουτράκι Σκόπελος - Ασκληπιείο της Αρχαίας Πεπαρήθου Σκόπελος - Λαογραφικό Μουσείο Σκοπέλου Σκόπελος - Εκκλησία Άγιος Ιωάννης στο Καστρί