Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Στοκχόλμη - Μαρίνα

Στοκχόλμη

Σουηδία
Μοιράσου το
Στοκχόλμη - Πάρκο ψυχαγωγίας Πάρκο ψυχαγωγίας
Djurgården
Το Djurgården είναι ένα από τα αρκετά νησάκια της Στοκχόλμης και βρίσκεται ίσως στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Φιλοξενεί πολλά ιστορικά κτίρια, μνημεία, μουσεία, αίθουσες τέχνης λιμάνι πλοιαρίων και κατάφυτες εκτάσεις. Το πιο γνωστό στοιχείο και σήμα κατατεθέν του νησιού είναι το πάρκο Grona Lund που σε συνδυασμό με τα αξιοθέατα που προαναφέραμε, αναγάγουν το συγκεκριμένο πάρκο ψυχαγωγίας σε αγαπημένο τόπο αναψυχής των κατοίκων της Στοκχόλμης αλλά και σε έναν από τους κυριότερους τουριστικούς, προορισμούς προσελκύοντας πάνω από 10 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.Το νησί αποτελεί κομμάτι του εθνικού πάρκου της πόλης που ιδρύθηκε το 1995 και το δικαίωμα διοίκησης ασκείται από τη βασιλική οικογένεια στης οποίας την ιδιοκτησία περιήλθε από τον 15ο αιώνα περίπου. Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε το γνωστότερο πάρκο της Στοκχόλμης και είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να το μετανιώσετε καθώς η τεράστια πληθώρα των επιλογών που παρέχονται σίγουρα θα σας καλύψει.
Πρόσβαση: Επειδή ο κοντινότερος σταθμός κάποιου μέσου μαζικής μεταφοράς είναι αρκετά μακρυά, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός ταξί.
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πάρκο ψυχαγωγίας"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Στοκχόλμη » Πάρκο ψυχαγωγίας
Εφόσον την πρώτη μέρα γουστάρετε με την αδρεναλίνη του Gröna Lund, την δεύτερη μέρα ο δρόμος θα σας φέρει ξανά στο djurgården. Αυτή τη φορά για επίσκεψη στο Skansen. Το Gröna Lund είναι διασκέδαση ενώ το Skansen είναι ψυχαγωγία! Προτείνεται σε μικρούς και μεγάλους καθώς είναι μια τεράστια έκταση που συνδυάζει ζωολογικό κήπο, μουσείο φυσικής ιστορίας και κυρίως... διαδραστικό λαογραφικό μουσείο! Μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια κοινότητα παραδοσιακών κτιρίων την ώρα που οι ξεναγοί - ηθοποιοί αναπαριστούν εργασίες, δραστηριότητες και παραδοσιακά σουηδικά έθιμα! Εδώ χρειάζεστε σίγουρα αρκετές ώρες και σίγουρα δε θα βαρεθείτε!
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Στοκχόλμη » Πάρκο ψυχαγωγίας
Must επίσκεψη στο Gröna Lund αν έχετε παιδάκια ή αν είστε εσείς παιδί! Είναι σαν το Tivoli της Κοπεγχάγης και σαν το Liseberg στο Γκετεμποργκ! Κάπως τσιμπημένες οι τιμές αλλά έχει εκπτωτική πακέτα που μπορείς να διαλέξεις τρεις ή και παραπάνω δραστηριότητες. Μπορει κανείς να βγάλει pass για όλα ή και διαρκείας για όλη τη σεζόν!
8 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Στοκχόλμη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Στοκχόλμη - Κοινοβούλιο της Σουηδίας Στοκχόλμη - Παλάτι της Στοκχόλμης Στοκχόλμη - Μεγάλη Πλατεία Στοκχόλμη - Βασιλικό δραματικό θέατρο Στοκχόλμη - Πάρκο ψυχαγωγίας Στοκχόλμη - Κτίριο του Χρηματιστηρίου Στοκχόλμη - Μουσείο Σουηδικού Πολεμικού Πλοίου Vasa Στοκχόλμη - Ροκ Φεστιβάλ της Σουηδίας