Ελλάδα > Θεσσαλονίκη > Ψώνια στην Θεσσαλονίκη

Ψώνια στην Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

Τσιμισκή - Μητροπόλεως

Δε θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι η Θεσσαλονίκη είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εμπορικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής με πλήθος καταστημάτων εμπορικών κέντρων και άλλων μαγαζιών που καλύπτουν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

 

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις βιτρίνες της Τσιμισκή, της Μητροπόλεως και πραγματικά να πάρετε μια γεύση από την ποιότητα και την ποικιλία που διακρίνει τις επιχειρήσεις αυτών των περιοχών. Βρισκόμενοι στο κέντρο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα υπόλοιπα καταστήματα σε διάφορες περιοχές του ιστορικού κέντρου που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα τιμών και προϊόντων.

 

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα εμπορικά κέντρα της πόλης όπως το Mediterranean Cosmos που είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Βαλκανίων και βρίσκεται στα ανατολικά, ή το One Salonika Outlet Mall που βρίσκεται στη δυτική είσοδο της πόλης. Εκεί εκτός από shopping therapy μπορείτε να απολαύσετε ήρεμα τον καφέ σας σε μία καφετέρια, ή να γευματίσετε σε ένα από τα πολλά καταστήματα εστίασης που φιλοξενούνται στα εμπορικά κέντρα.

Αφήστε στο σχολιό σας