Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Αθήνα - Πανόραμα προς Νότια προάστια

Αθήνα

Ελλάδα
Μοιράσου το
Αθήνα - Rockwave Festival Rockwave Festival
Terra Vibe - Μαλακάσα
Πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τα τελευταία 15 χρόνια λαμβάνει χώρα στην περιοχή Τerra Vibe στην Μαλακάσα 37 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Οι διαστάσεις του χώρου που το φιλοξενούν είναι τεράστιες και οι συναυλίες του προσελκύουν τεράστιο αριθμό επισκεπτών. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ πραγματοποιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες σε αυτό εμφανίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Είναι ευρέως γνωστό για τις διαστάσεις της σκηνής που ξεπερνάν τα 400 τ.μ. το τελευταίας τεχνολογίας ηχητικό σύστημα V-dosc, τις ψηφιακές κονσόλες και τις ψηφιακές οθόνες υψηλής φωτεινότητας που αναμεταδίδουν άμεσα τα δρώμενα σε κάθε γωνιά του συναυλιακού χώρου. Βάσει όλων αυτών αντιλαμβάνεστε ότι η παρακολούθηση της συναυλίας του αγαπημένου σας συγκροτήματος σε αυτόν το χώρο είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.
Πρόσβαση: Από την Εθνική οδό με αυτοκίνητο, έξοδος για Μαρκόπουλο και μετά ακολουθείτε τις πινακίδες για Terra Vibe Park. Με τρένο, σταθμός Σφενδάλη, Μαλακάσα Αττικής.
Ιστοσελίδα: http://www.rockwavefestival.gr/
αρέσει σε 6 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Rockwave Festival"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Αθήνα » Rockwave Festival
To Rockwave Festival ξεκίνησε το ταξίδι του το 1996.Όντας στο χάρτη των μεγάλων φεστιβάλ του κόσμου, το Rockwave Festival προσελκύει κάθε χρόνο τις μεγαλύτερες μπάντες και τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Πάνω από 160 Διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες έχουν γράψει την ιστορία του Rockwave Festival! Και σίγα σιγά πρέπει να γίνει και κάτι ανάλογο και στη Θεσσαλονίκη...:)
10 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Αθήνα»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Αθήνα - Μουσείο της Ακρόπολης Αθήνα - Ακρόπολη Αθήνα - Ρωμαϊκή Αγορά Αθήνα - Ιστορικό Κέντρο Αθήνα - Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνα - Λυκαβηττός Αθήνα - Καλλιμάρμαρο Αθήνα - Πλατεία Συντάγματος Αθήνα - Νυχτερινή Ζωή στην Αθήνα Αθήνα - Allou Fun Park Αθήνα - Πειραιάς Αθήνα - Ψώνια στην Αθήνα Αθήνα - Rockwave Festival Αθήνα - Πολεμικό Μουσείο Αθήνα - Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας Αθήνα - Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης Αθήνα - Μαραθώνιος Αθήνας