Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Βερολίνο - Πανοραμική πλατεία Gendarmenmarkt

Βερολίνο

Γερμανία
Μοιράσου το
Βερολίνο - Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου
Free University of Berlin
Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου (FU Berlin) είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα πανεπιστήμια στην πόλη. Η έρευνα στο πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, στα επαγγέλματα υγείας και τις φυσικές επιστήμες. Τον Οκτώβριο του 2007, απονεμήθηκε ο τίτλος «ελίτ πανεπιστήμιο" από το γερμανικό Ίδρυμα Επιστήμης για την ποιότητα της έρευνάς του, μέσω της πρωτοβουλίας για την αριστεία της γερμανικής κυβέρνησης, η οποία θα οδηγήσει σε πρόσθετη χρηματοδότηση του. Το Times Higher Education Supplement στην παγκόσμια κατάταξη για τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες του 2009 βαθμολόγησε το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου στη Γερμανία 1ο, 6ο καλύτερο στην Ευρώπη, και την 27ο στον κόσμο. Το Βερολίνο δεν χρειάζεται συστάσεις ως τόπος διαμονής. Είναι ίσως ένα από τα καλύτερα μέρη για να μένετε στην Ευρώπη από όλες τις απόψεις.
Πρόσβαση: Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στο νότιο δυτικό μέρος της πόλης και μπορείτε να φτάσετε εύκολα εκεί με το μετρό U (στάση Thielplatz) ή τον προαστιακό σιδηρόδρομο S (στάση Lichterfelde West).
Περισσότερα: Σπουδές σε Γερμανία
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Βερολίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Βερολίνο - Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου Βερολίνο - Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Μηχανικών και Οικονομικών του Βερολίνου Βερολίνο - Πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου Βερολίνο - Σχολή Οικονομικών και Δικαίου του Βερολίνου Βερολίνο - Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου