Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Βερολίνο - Πανοραμική πλατεία Gendarmenmarkt

Βερολίνο

Γερμανία
Μοιράσου το
Βερολίνο - Σχολή Οικονομικών και Δικαίου του Βερολίνου Σχολή Οικονομικών και Δικαίου του Βερολίνου
Berlin School of Economics and Law
Το Σχολή Οικονομικών και Δικαίου του Βερολίνου (BSEL) ιδρύθηκε την 1η Απριλίου 2009 με την συγχώνευση του Berlin School of Economics (BSE) και του FHVR Berlin, ενός πανεπιστήμιου εφαρμοσμένων επιστημών διοίκησης και νομικής. Το χαρτοφυλάκιο σπουδών του BSEL παρέχει ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικών προσόντων. Το νέο πανεπιστήμιο αποτελεί ένα ακαδημαϊκό κέντρο που ειδικεύεται στην επιχειρηματικότητα και στις δεξιότητες για τη διαχείριση του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και τη δημόσια ασφάλεια, το δίκαιο και τη μηχανική. Η πλειοψηφία των προγραμμάτων που οδηγούν σε πτυχίο ή σε μεταπτυχιακό έχουν ελεγχθεί και η ποιότητα είναι διαπιστευμένη από το γερμανικό κράτος. Το BSEL έχει μια διεθνή προσέγγιση με τη στενή σχέση συνεργασίας με πάνω από 90 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Το Βερολίνο δεν χρειάζεται συστάσεις ως τόπος διαμονής. Είναι ίσως ένα από τα καλύτερα μέρη για να μένετε στην Ευρώπη από όλες τις απόψεις.
Πρόσβαση: Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στο νοτιοδυτικό μέρος της πόλης και μπορείτε να φτάσετε εύκολα εκεί με το μετρό U (στάση Bayerische Platz).
Ιστοσελίδα: http://www.hwr-berlin.de/en/
Περισσότερα: Σπουδές σε Γερμανία
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Σχολή Οικονομικών και Δικαίου του Βερολίνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Βερολίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Βερολίνο - Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου Βερολίνο - Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Μηχανικών και Οικονομικών του Βερολίνου Βερολίνο - Πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου Βερολίνο - Σχολή Οικονομικών και Δικαίου του Βερολίνου Βερολίνο - Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου