Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Βερολίνο - Πανοραμική πλατεία Gendarmenmarkt

Βερολίνο

Γερμανία
Μοιράσου το
Βερολίνο - Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου
Technical University of Berlin
Το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου (TUB, TU Berlin, γερμανικά: Technische Universität Berlin) ιδρύθηκε το 1879 και με περίπου 30.000 φοιτητές, είναι ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά πανεπιστήμια στη Γερμανία. Έχει επίσης το υψηλότερο ποσοστό αλλοδαπών φοιτητών από τα πανεπιστήμια στη Γερμανία με 20,9% για το θερινό εξάμηνο του 2007, με περίπου 5.598 σπουδαστές. Ο κατάλογος των αποφοίτων πανεπιστημιακών και καθηγητών περιλαμβάνει οκτώ νικητές του βραβείου Νόμπελ. Το Βερολίνο δεν χρειάζεται συστάσεις ως τόπος διαμονής. Είναι ίσως ένα από τα καλύτερα μέρη για να μένετε στην Ευρώπη από όλες τις απόψεις.
Πρόσβαση: Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στο δυτικό μέρος της πόλης και συγκεκριμένα στο δυτικό άκρο του μαγευτικού πάρκου του Tiergarten και μπορείτε να φτάσετε εύκολα εκεί με το μετρό U (στάση Ernst-Reuter-Platz).
Περισσότερα: Σπουδές σε Γερμανία
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Βερολίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Βερολίνο - Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου Βερολίνο - Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Μηχανικών και Οικονομικών του Βερολίνου Βερολίνο - Πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου Βερολίνο - Σχολή Οικονομικών και Δικαίου του Βερολίνου Βερολίνο - Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου