Νότια Ευρώπη > Λισαβόνα > Μνημείο των Εξερευνήσεων

Μνημείο των Εξερευνήσεων Λισαβόνα

Padrão dos Descobrimentos

Το μνημείο για της εξερευνήσεις χτίστηκε για να γιορτάσει της χρυσή εποχή των εξερευνήσεων της χώρας. Η εποχή των εξερευνήσεων του 15ου και 16ου αιώνα ήταν όταν οι Πορτογάλοι ναυτικοί όργωναν της θάλασσες του κόσμου και εποίκησαν πολλές περιοχές, ειδικά στην Λατινική Αμερική. Βρίσκεται σε μια εκβολή του ποταμού Tagus, στην περιοχή Belém στο σημείο που τα πλοία αναχωρούσαν για των άγνωστο προορισμό τους. Το μνημείο αποτελείται από μια πλάκα 52 μέτρων και μια πλώρη ενός σκάφους από σκυρόδεμα στην οποία στέκονται 33 αγάλματα σημαντικών εξερευνητών, χαρτογράφων, καλλιτεχνών, επιστημόνων και ιεραποστόλων της εποχής.

Πρόσβαση

Με των σιδηρόδρομο στην στάση Belém και στην συνέχεια θα χρειαστεί να περπατήσετε παράλληλα με τον ποταμό για περίπου 1 χιλιόμετρο (με το κέντρο της πόλης στην πλάτη σας).

pescadito

Πανέμορφο μέρος! Ο περίπατος στην παραλία μεταξύ του Μνημείου των Ανακαλύψεων και του Πύργου του Μπελέμ εδώ γίνεται ακόμα πιο όμορφη όταν συνδυαστεί με μικρές τάρτες με κρέμα που ονομάζονται Παστέις ντε Μπελέμ (Pastéis de Belém) και μπορεί να τις αγοράσει κανείς 200 μέτρα από το Μοναστήρι των Ιερονυμητών.

16/03/2023

Απάντηση

Αφήστε στο σχολιό σας