Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λισαβόνα - Πανοραμική παλιάς πόλης απο θάλασσα

Λισαβόνα

Πορτογαλία
Μοιράσου το
Λισαβόνα - Εθνικό Μουσείο Αρχαίας Τέχνης Εθνικό Μουσείο Αρχαίας Τέχνης
Museu Nacional de Arte Antiga
Το Εθνικό Μουσείο Αρχαίας Τέχνης είναι το πιο σημαντικό μουσείο της Πορτογαλίας και ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης. Το μουσείο ιδρύθηκε το 1884 και στεγάζεται σε ένα πρώην παλάτι του 17ου αιώνα. Η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει πίνακες, γλυπτά, κατασκευές από σίδηρο, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, έπιπλα και σχέδια από των μεσαίωνα στης αρχές του 19ου αιώνα. Ειδικά οι συλλογές του 15ου και 16ου αιώνα είναι πολύ σημαντικές για την ιστορία και την εξέλιξη της Πορτογαλικής τέχνης. Το πιο σημαντικό έργο του μουσείου είναι το Saint Vincent Panels, από το 1470 του Nuno Gonçalves, ζωγράφου του King Afonso V.
Πρόσβαση: Μπροστά από το μουσείο βρίσκετε η στάση Rua Das Janelas Verdes που μπορείτε να φτάσετε μέσω των λεωφορείων 60, 713, 727.
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Εθνικό Μουσείο Αρχαίας Τέχνης"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λισαβόνα»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Λισαβόνα - Λεωφόρος της Ελευθερίας Λισαβόνα - Γέφυρα της 25η Απριλίου Λισαβόνα - Πύργος Μπελέμ Λισαβόνα - Κάστρο του Αγ. Γεωργίου Λισαβόνα - Καθεδρικός της Λισαβόνας Λισαβόνα - Κάτω Πόλη της Λισαβόνας Λισαβόνα - Μνημείο των Εξερευνήσεων Λισαβόνα - Μοναστήρι των Ιερονυμιτών Λισαβόνα - Παλιά Πόλη της Λισαβόνας «Αλφάμα» Λισαβόνα - Ενυδρείο Λισαβόνας Λισαβόνα - Πάρκο των Εθνών Λισαβόνα - Ακρωτήρι «Κάμπο ντα Ρόκα» Λισαβόνα - Κασκαΐς Λισαβόνα - Εθνικό Μουσείο Αρχαίας Τέχνης Λισαβόνα - Φεστιβάλ Optimus Alive! Λισαβόνα - Μουσείο Αμαξών Λισαβόνα - Άγαλμα «Χριστός ο Βασιλιάς»