Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Κιου Πάλας Κιου Πάλας
Kew Palace
Είναι ίσως το πιο μικρό και “ζεστό” παλάτι στον κόσμο! Αρχικά ήταν σπίτι ενός πλούσιου εμπόρου μέχρι την άφιξη του Γεωργίου του Γ΄ και της παραφροσύνης του.

Εάν σας γοητεύει εκείνη η εποχή στο παλάτι αυτό μπορείτε να επισκεφτείτε την βασιλική κουζίνα η οποία είναι ανέπαφη από το 1818 που απεβίωσε η βασίλισσα Σάρλοτ. Επίσης μπορείτε να δείτε το κέρινο ομοίωμα του Γεώργιου του Γ΄ από την Μαντάμ Τισό, το οποίο έγινε όσο ήταν ακόμα εν ζωή και είναι ακριβέστατο και έχει φυλαχτεί όλα αυτά τα χρόνια στο αρχείο του ιδρύματος της Μαντάμ Τισό. Μπορείτε να δείτε και τα ιδιαίτερα διαμερίσματα της βασίλισσας καθώς και το αγρόκτημα της βασίλισσας Σάρλοτ το οποίο είναι ένα μικρό κόσμημα και βρίσκεται εντός των κήπων του παλατιού.

αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες
Εισιτήρια για το Κιου Πάλας
Θαυμάστε το παλάτι Κιου Πάλας κλείνοντας τα εισιτήρια σας τώρα γρήγορα και εύκολα!
Θα παραλάβετε τα εισιτήρια με E-mail, θα τα εκτυπώσετε και είστε έτοιμοι. Κερδίστε χρόνο και χρήμα!

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Κιου Πάλας"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Λονδίνο - Ανάκτορα του Ουεστμίνστερ και Μπίγκ Μπέν Λονδίνο - Πλατεία Τραφάλγκαρ και Πύλη του Ναυάρχου Λονδίνο - Μάτι του Λονδίνου Λονδίνο - Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ Λονδίνο - Τάουερ Μπρίτζ Λονδίνο - Πύργος του Λονδίνου Λονδίνο - Αγορές και ψώνια στο Λονδίνο Λονδίνο - Πλατείες του κεντρικού Λονδίνου Λονδίνο - Βρετανικό Μουσείο Λονδίνο - Μαντάμ Τισό Λονδίνο - Κάστρο του Γουίντσορ Λονδίνο - Πινακοθήκες «Τέιτ» Λονδίνο - Καθεδρικός Ναός του Αγίου Παύλου Λονδίνο - Αββαείο του Ουέστμινστερ Λονδίνο - Πάρκο του Αγίου Ιακώβου «Σαιντ Τζέιμς» Λονδίνο - Ενυδρείο Λονδίνου Θαλάσσιας Ζωής Λονδίνο - Βασιλικό Αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς Λονδίνο - Φεστιβάλ Μουσικής της Apple Λονδίνο - Ανάκτορο του Έλθαμ Λονδίνο - Μουσείο Φρόιντ Λονδίνο - Μουσείο Κάρολου Ντίκενς Λονδίνο - Εθνική Πινακοθήκη Λονδίνου Λονδίνο - Μουσείο Επιστημών Λονδίνου Λονδίνο - Τράπεζα της Αγγλίας Λονδίνο - Γήπεδο «Έμιρατς Στέιντιουμ» Λονδίνο - Γήπεδο «Στάμφορντ Μπριτζ» Λονδίνο - Παλάτι Χάμπτον Κορτ Λονδίνο - Παλάτι του Κένσινγκτον Λονδίνο - Μπάνκετινγκ Χάουζ Λονδίνο - Κιου Πάλας Λονδίνο - Λόντον Μπριτζ Εξπίριενς Λονδίνο - Ζωολογικός Κήπος του Λονδίνου Λονδίνο - Θέατρο Υδρόγειος του Σέξπηρ Λονδίνο - Ουρανοξύστης «Σαρντ»