Τάουερ Μπρίτζ Λονδίνο

Tower Bridge

Η διάσημη αυτή γέφυρα και ορόσημο του Λονδίνου έχει μήκος 265 μέτρων και η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 1894. Είναι κινούμενη επιτρέποντας τα μεγάλα πλοία να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να φτάσουν μέχρι τη γέφυρα του Λονδίνου. Αποτελεί συνδυασμό κινητής και κρεμαστής γέφυρας, με δύο πύργους που έχουν ύψος 65 μέτρων και φιλοξενούν τον μηχανισμό κίνησης.

 

Μπορείτε να επισκεφτείτε το εσωτερικό των δύο πύργων, να δείτε τον μηχανισμό ανέλκυσης και να περπατήσετε στην πεζογέφυρα που ενώνει τους πύργους. Στις μέρες μας ανοιγοκλείνει περίπου 1000 φορές το χρόνο. Το πρόγραμμα αναρτάται στην ιστοσελίδα της γέφυρας και ο καθένας μπορεί να είναι παρόν όταν η γέφυρα είναι σε λειτουργία.

 

Τα εισιτήρια της εισόδου στην Τάουερ Μπρίτζ εκτός από την πρόσβαση το εσωτερικό των δύο πύργων που περιλαμβάνουν τον μηχανισμό, δίνουν τη δυνατότητα να περπατήσετε στο γυάλινο δάπεδο που ενώνει τις δύο κορυφές των πύργων και προστέθηκε το 1982. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να περπατάς σε γυαλί σε ύψος 40 μέτρων πάνω από τον Τάμεση!

Πρόσβαση

Ο κοντινότερος σταθμός του μετρό είναι ο Tower Hill (γραμμές Circle και District).

crazymech

Το Design Museum του Λονδίνου από 20 Ιουλίου έως 30 Οκτωβρίου 2011 θα έχει την έκθεση «Kenneth Grange Making Britain Modern» που ανατρέχει στα 50 χρόνια της καριέρας του!

08/12/2021

Απάντηση

Triplover

Εκπληκτικό κ ιδανικό για φωτογραφιες. Υπάρχει η δυνατότητα να ανέβεις κ πάνω με 8 λίρες. Περιλαμβάνεται στην προσφορά 2 for 1 με εισιτήριο από τρένο. Ωραία βόλτα κατά μήκος του Τάμεση.

08/12/2021

Απάντηση

Αφήστε στο σχολιό σας