Βόρεια Ευρώπη > Λονδίνο > Μάτι του Λονδίνου

Μάτι του Λονδίνου Λονδίνο

London Eye

photo:Public Domain / CC0 1.0
london_eye_london_city_england_architecture

Με ύψος 135 και δίπλα στον Τάμεση αυτή η τεράστια ρόδα προσφέρει μία καταπληκτική θέα όλης της περιοχής του Λονδίνου.

Η ρόδα παρατηρητήριο κατασκευάστηκε για το millennium έπειτα από πρωτοβουλία της British Airways. Η διάρκεια της βόλτας κρατάει μισή ώρα και με μικρές στάσεις θα σας δώσει όλο το χρόνο να απολαύσετε την πανοραμική θέα που με καθαρό καιρό σας επιτρέπει να δείτε μέχρι και 40 χιλιόμετρα μακριά. Το βράδυ που δεν έχει πολλούς επισκέπτες και με την πόλη φωταγωγημένη, το θέαμα είναι εκπληκτικό.

Πρόσβαση

Η κοντινότερη στάση μετρό είναι η Waterloo (γραμμές Bakerloo, Jubilee, Northern και Waterloo & City).

Ιστοσελίδαhttp://www.londoneye.com
εικόνα του χρήστη luthien

luthien

Συμφέρει (από άποψη χρόνου κυρίως), το εισιτήριο express, καθώς η ουρά για το κανονικό είναι συνήθως πολύ μεγάλη, οπότε, πληρώνοντας περίπου 9 λίρες παραπάνω, μπαίνετε κατευθείαν.

el_astuto

Πράγματι αρκετά ακριβό και η ουρά δεν παλεύεται! Μόνο τα αλάνια οι Κινέζοι έχουν τα άντερα να περιμένουν εκεί υπομονετικά μέχρι να βραδιάσει!
εικόνα του χρήστη DEPYL

DEPYL

Ωραία εμπειρία, μου κόστισε 45£ μαζί με εισιτήριο για το Madam Tussaud's, αν ήθελα μόνο για το Eye θα ήταν 27£. Ουρά δεν είχε ούτε στην έκδοση εισιτηρίου ούτε στην είσοδο για την κάψουλα. Όλο μαζί, συμπεριλαμβανομένου και του 5λεπτου 4D video που σου παρουσιάζουν, διήρκεσε μισή ώρα!! Πήγα στις 05/02/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.15 Ίσως να εξαρτάται από την ημέρα και την ώρα που θα πάει κάποιος

Αφήστε στο σχολιό σας

Εικόνα του pdf
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»

Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.