Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Σέρρες - Προβολή της σύγχρονης πόλης των Σερρών από την Ακρόπολη

Σέρρες

Ελλάδα
Μοιράσου το
Σέρρες - Νυχτερινή διασκέδαση στις Σέρρες Νυχτερινή διασκέδαση στις Σέρρες
Η πόλη των Σερρών φημίζεται για την έντονη δραστηριότητα της και τον μοναδικό τρόπο διασκέδασης. Είναι μια πόλη ζωντανή, και αυτό οφείλεται τόσο στους πρόσχαρους κατοίκους της, όσο και στους φοιτητές των Σερρών, οι οποίοι προσφέρουν μια ξεχωριστή νότα στη ζωή της πόλης, ιδιαίτερα τη νυχτερινή.

Ανεξάρτητα από την εποχή, η πόλη των Σερρών είναι γεμάτη από κόσμο ο οποίος είτε κάνει τη βόλτα του στην αγορά της πόλης είτε απολαμβάνει τον καφέ του στα πολλά καφέ της περιοχής. Η Εθνικής Αντιστάσεως είναι ο δρόμος που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη κίνηση. Είναι ένας δρόμος που ξεκινά από την πλατεία Ελευθερίας και καταλήγει στην αρχή της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Κάντε μια στάση σε όποιο σημείο του δρόμου θέλετε και απολαύστε έναν ελληνικό καφέ στη χόβολη, δοκιμάστε παραδοσιακά γλυκά κουταλιού και προμηθευτείτε το τοπικό γλύκισμα της περιοχής, τους ακανέδες.

Τις νυχτερινές ώρες επισκεφτείτε τα club της περιοχής της κοιλάδας και λικνιστείτε σε ήχους ελληνικής ή ξένης μουσικής. Η πόλη των Σερρών είναι μια ζωντανή πόλη, και οι κάτοικοι της πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας εξυπηρετήσουν κάνοντας τη διαμονή σας ακόμα πιο ευχάριστη.

αρέσει σε 3 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Νυχτερινή διασκέδαση στις Σέρρες"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Σέρρες»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Σέρρες - Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά Σέρρες - Λίμνη Κερκίνη Σέρρες - Νυχτερινή διασκέδαση στις Σέρρες Σέρρες - Σπήλαιο της Αλιστράτης Σέρρες - Αρχαία Αμφίπολη Σέρρες - Φαράγγι Αγγίτη Σέρρες - Οχυρό Ρούπελ Σέρρες - Λουτρά Σιδηροκάστρου Σέρρες - Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο Σερρών Σέρρες - Λαογραφικό Μουσείο Σαρακατσάνων