Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Ζυρίχη - Πανόραμα παλιάς πόλης

Ζυρίχη

Ελβετία
Μοιράσου το
Ζυρίχη - Οδός των 'Πολυτελών Καταστημάτων' Οδός των 'Πολυτελών Καταστημάτων'
Bahnhofstrasse
Εάν ενδιαφέρεστε για την τελευταία λέξη της μόδας και η καταναλωτική σας ευχέρεια υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες του μέσου καταναλωτή, τότε τα καταστήματα που υπάρχουν εδώ μάλλον απευθύνονται σε εσάς. Δεν είναι τυχαίο ότι ο συγκεκριμένος δρόμος έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ακριβούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Εδώ μπορείτε να ψωνίσετε από τα γνωστότερα καταστήματα ρούχων, από τις γνωστότερες μάρκες αρωμάτων και αξεσουάρ καθώς και από επιχειρήσεις ηλεκτρονικών ειδών υψηλής τεχνολογίας αλλά και κοσμηματοπωλεία. Εάν πάλι ο οικονομικός σας προϋπολογισμός δε σας επιτρέπει τέτοιου είδους καταναλωτικές επιλογές μπορείτε απλώς να περιπλανηθείτε στις βιτρίνες, να αποκτήσετε μια γεύση από τις νέες τάσεις και κυκλοφορίες και στη συνέχεια να απολαύσετε τον καφέ σας ή μία ζεστή σοκολάτα σε κάποιο καφέ της παρακείμενης πλατείας (Paradeplatz).
Πρόσβαση: Εάν βρίσκεστε μακρυά από το ιστορικό κέντρο καλό θα ήταν αν πάρετε μία από τις γραμμές 6,7,11,13 του τραμ και να αποβιβαστείτε στον σταθμό Rennweg.
αρέσει σε 2 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Οδός των 'Πολυτελών Καταστημάτων'"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Ζυρίχη » Οδός των 'Πολυτελών Καταστημάτων'
Αν και πανάκριβος δρόμος, είναι τέλειος. Αν δεν κάνεις μια βόλτα εδώ, δεν έχεις δει τίποτα από την αγορά της Ζυρίχης...Υπέροχα δερμάτινα και κοσμήματα!!! Αυτά βέβαια τώρα για μας τους "χρεωκοπημένους" Έλληνες είναι "όνειρο θερινής νυκτός"!!!
9 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Ζυρίχη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Ζυρίχη - Οδός των 'Πολυτελών Καταστημάτων' Ζυρίχη - Μονή Fraumünster Ζυρίχη - Μεγάλος Μητροπολιτικός Ναός Ζυρίχη - Εθνικό Μουσείο της Ελβετίας Ζυρίχη - Λέσχες ιστορικών συντεχνιών Ζυρίχη - Μουσείο Ρολογιών Beyer