Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Κοπεγχάγη - Πανοραμική

Κοπεγχάγη

Δανία
Μοιράσου το
Κοπεγχάγη - Ναός της Σωτηρίας Μας στην Κοπεγχάγη Ναός της Σωτηρίας Μας στην Κοπεγχάγη
Vor Frelsers Kirke
Η Εκκλησία της Σωτηρίας Μας είναι διάσημη για την ελικοειδή κορυφή της που με την χρήση εξωτερικής σκάλας ο επισκέπτης μπορεί να ανέβει στην κορυφή και να απολαύσει την εξαιρετική θεά προς το κέντρο της Κοπεγχάγης.

Η εκκλησία ξεχωρίζει επίσης και για το επιβλητικό "καριγιόν" (μουσικό όργανο συνδεδεμένο με το καμπαναριό) το οποίο είναι το μεγαλύτερο στην Βόρεια Ευρώπη και παίζει μελωδίες κάθε ώρα από 8 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα.

Το βασικό σώμα της εκκλησίας κατασκευάστηκε το 1695 ενώ η ελικοειδή κορυφή ολοκληρώθηκε το 1752. Η αρχιτεκτονική είναι Ολλανδικού μπαρόκ ρυθμού.

αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Ναός της Σωτηρίας Μας στην Κοπεγχάγη"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Ναός της Σωτηρίας Μας στην Κοπεγχάγη"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Κοπεγχάγη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Κοπεγχάγη - Προκυμαία της Κοπεγχάγης Κοπεγχάγη - Μικρή Γοργόνα της Κοπεγχάγης Κοπεγχάγη - Παλάτι «Κρίστιανσμποργκ» Κοπεγχάγη - Νέα Πλατεία του Βασιλιά Κοπεγχάγη - Κριστιάνια Κοπεγχάγη - Μουσείο Τέχνης «Νι Κάλσμπεργκ» Κοπεγχάγη - Μαρμάρινη Εκκλησία «Φρεντερίκς Κίρκε» Κοπεγχάγη - Πλατεία Μονής των Φραγκισκανών Κοπεγχάγη - Πεζόδρομος «Στρόγκετ» Κοπεγχάγη - Λούνα Παρκ «Τίβολι» Κοπεγχάγη - Βασιλική Σκηνή της Δανίας Κοπεγχάγη - Κάστρο του Ρόζενμποργκ Κοπεγχάγη - Ναός της Σωτηρίας Μας στην Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη - Κέντρο Επισκεπτών της Ζυθοποιίας Κάλσμπεργκ Κοπεγχάγη - Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης