Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Κοπεγχάγη - Πανοραμική

Κοπεγχάγη

Δανία
Μοιράσου το
Κοπεγχάγη - Βασιλική Σκηνή της Δανίας Βασιλική Σκηνή της Δανίας
Skuespilhuset
Πρόκειται για ένα κτίριο που ανήκει στο Βασιλικό Θέατρο της Δανίας και βρίσκεται στην περιοχή Frederiksstaden σε κεντρικό σημείο της Κοπεγχάγης.

Δημιουργήθηκε με σκοπό να συμπληρώσει τις ανάγκες του Βασιλικού Θεάτρου και έχει φιλοξενήσει σπουδαίες παραστάσεις μπαλέτου και όπερας. Η φουτουριστική αρχιτεκτονική του το κατατάσσει στη λίστα με τα χαρακτηριστικότερα κτίρια της πόλης και η πανοραμική θέα που προσφέρει προς την πόλη και το λιμάνι το κάνει έναν ιδανικό χώρο για μια απογευματινή επίσκεψη στο φημισμένο εστιατόριο που διαθέτει αλλά και το άνετο καφέ.

Το 40% του κτιρίου βρίσκεται σχεδόν πάνω στο νερό και μία από τις αγαπημένες συνήθειες πολλών επισκεπτών είναι ένας περίπατος στη προκυμαία του.

Πρόσβαση: Μέσω του μετρό και των γραμμών M1 και Μ2. Θα αποβιβαστείτε στην στάση Kongens Nytorv και ακριβώς μπροστά σας θα αντικρίσετε το κτίριο της βασιλικής σκηνής.
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Βασιλική Σκηνή της Δανίας"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Κοπεγχάγη»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Κοπεγχάγη - Προκυμαία της Κοπεγχάγης Κοπεγχάγη - Μικρή Γοργόνα της Κοπεγχάγης Κοπεγχάγη - Παλάτι «Κρίστιανσμποργκ» Κοπεγχάγη - Νέα Πλατεία του Βασιλιά Κοπεγχάγη - Κριστιάνια Κοπεγχάγη - Μουσείο Τέχνης «Νι Κάλσμπεργκ» Κοπεγχάγη - Μαρμάρινη Εκκλησία «Φρεντερίκς Κίρκε» Κοπεγχάγη - Πλατεία Μονής των Φραγκισκανών Κοπεγχάγη - Πεζόδρομος «Στρόγκετ» Κοπεγχάγη - Λούνα Παρκ «Τίβολι» Κοπεγχάγη - Βασιλική Σκηνή της Δανίας Κοπεγχάγη - Κάστρο του Ρόζενμποργκ Κοπεγχάγη - Ναός της Σωτηρίας Μας στην Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη - Κέντρο Επισκεπτών της Ζυθοποιίας Κάλσμπεργκ Κοπεγχάγη - Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης