Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ
Brunel University
Από τότε που έγινε πανεπιστήμιο το 1966, το Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ είχε αποστολή να συνδυάσει την ακαδημαϊκή θεωρεία με την πράξη με επιχειρηματικές και ευφάνταστες προσεγγίσεις που ξεκίνησε ο ομώνυμος, Isambard Kingdom Brunel. Μέχρι σήμερα αυτή η τακτική αποδεικνύεται επιτυχής. Το πανεπιστήμιο έχει επενδύσει £ 250 εκατομμύρια στην κοινωνικοποίηση, τη διδασκαλία, τη διαμονή και τις αθλητικές εγκαταστάσεις κατά τα τελευταία χρόνια.

Οι 14.000 φοιτητές του είναι τώρα σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη στο Uxbridge - πράγμα σπάνιο στο Λονδίνο - και έτσι απολαμβάνουν μια ισχυρή αίσθηση φοιτητικής κοινότητας. Οι πάνω από 2.500 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 110 διαφορετικές χώρες συνθέτουν στο Brunel μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Το κέντρο του Uxbridge απέχει 20 λεπτά με τα πόδια και δεν μπορεί να συγκριθεί με το κεντρικό Λονδίνο αλλά η κοντινή απόσταση των δύο δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε που θα περάσετε τη μέρα σας.

Πρόσβαση: Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι το Heathrow από το οποίο εύκολα με ένα λεωφορείο μπορείτε να φτάσετε μέσα σε 25 λεπτά στο πανεπιστήμιο.
Ιστοσελίδα: http://www.brunel.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ