Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο

Brunel University

Από τότε που έγινε πανεπιστήμιο το 1966, το Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ είχε αποστολή να συνδυάσει την ακαδημαϊκή θεωρεία με την πράξη με επιχειρηματικές και ευφάνταστες προσεγγίσεις που ξεκίνησε ο ομώνυμος, Isambard Kingdom Brunel. Μέχρι σήμερα αυτή η τακτική αποδεικνύεται επιτυχής. Το πανεπιστήμιο έχει επενδύσει £ 250 εκατομμύρια στην κοινωνικοποίηση, τη διδασκαλία, τη διαμονή και τις αθλητικές εγκαταστάσεις κατά τα τελευταία χρόνια.

Οι 14.000 φοιτητές του είναι τώρα σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη στο Uxbridge - πράγμα σπάνιο στο Λονδίνο - και έτσι απολαμβάνουν μια ισχυρή αίσθηση φοιτητικής κοινότητας. Οι πάνω από 2.500 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 110 διαφορετικές χώρες συνθέτουν στο Brunel μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Το κέντρο του Uxbridge απέχει 20 λεπτά με τα πόδια και δεν μπορεί να συγκριθεί με το κεντρικό Λονδίνο αλλά η κοντινή απόσταση των δύο δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε που θα περάσετε τη μέρα σας.

Πρόσβαση

Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι το Heathrow από το οποίο εύκολα με ένα λεωφορείο μπορείτε να φτάσετε μέσα σε 25 λεπτά στο πανεπιστήμιο.

Ιστοσελίδαhttp://www.brunel.ac.uk/
Twitterbruneluni

Αφήστε στο σχολιό σας