Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο

City University London

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, αλλά οι προοπτικές του είναι πραγματικά διεθνής. Οι φοιτητές προέρχονται από 156 χώρες ενώ το προσωπικό προέρχεται από περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες.

Υπάρχουν αξιόλογα ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων, εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και ένα εκτενές πρόγραμμα διαλέξεων και εκδηλώσεων. Δεν είναι ένα φθηνό μέρος για σπουδές αλλά αν δανειστείτε για να σπουδάσετε θα θέλατε να είστε κοντά, τόσο στο West End με όλα τα θέατρα και τη ζωή που σας προσφέρει το κεντρικό Λονδίνο.

Πρόσβαση

Η υπηρεσία τρένων Thameslink συνδέει το αεροδρόμιο του Gatwick και το αεροδρόμιο του Luton άμεσα με το σταθμό Farringdon. Τρένα περνούν κάθε 30 λεπτά και η διαδρομή διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Από το αεροδρόμιο Heathrow με τον υπόγειο σιδηρόδρομο και την Piccadilly Line μέχρι το σταθμό Kings Cross St Pancras. Μετά αλλάξτε σύμφωνα με το που ακριβώς επιθυμείτε να πάτε. Το ταξίδι από το Heathrow στο Kings Cross St Pancras διαρκεί μία ώρα.

Ιστοσελίδαhttp://www.city.ac.uk/

Αφήστε στο σχολιό σας