Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου
City University London
Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, αλλά οι προοπτικές του είναι πραγματικά διεθνής. Οι φοιτητές προέρχονται από 156 χώρες ενώ το προσωπικό προέρχεται από περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες.

Υπάρχουν αξιόλογα ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων, εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και ένα εκτενές πρόγραμμα διαλέξεων και εκδηλώσεων. Δεν είναι ένα φθηνό μέρος για σπουδές αλλά αν δανειστείτε για να σπουδάσετε θα θέλατε να είστε κοντά, τόσο στο West End με όλα τα θέατρα και τη ζωή που σας προσφέρει το κεντρικό Λονδίνο.

Πρόσβαση: Η υπηρεσία τρένων Thameslink συνδέει το αεροδρόμιο του Gatwick και το αεροδρόμιο του Luton άμεσα με το σταθμό Farringdon. Τρένα περνούν κάθε 30 λεπτά και η διαδρομή διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Από το αεροδρόμιο Heathrow με τον υπόγειο σιδηρόδρομο και την Piccadilly Line μέχρι το σταθμό Kings Cross St Pancras. Μετά αλλάξτε σύμφωνα με το που ακριβώς επιθυμείτε να πάτε. Το ταξίδι από το Heathrow στο Kings Cross St Pancras διαρκεί μία ώρα.
Ιστοσελίδα: http://www.city.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ