Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ
Cranfield University
Στο Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ δεν θα λάβετε μόνο μια απαράμιλλη εκπαιδευτική εμπειρία, αλλά θα επωφεληθείτε και από τις φανταστικές δικτυώσεις και ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Είναι το μόνο ίδρυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει εξ ολοκλήρου μεταπτυχιακές σπουδές, πάνω στην τεχνολογία και το μάνατζμεντ και είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την υψηλή ποιότητα στην διδασκαλία του, στην έρευνα, για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τους στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία. Ευθυγραμμίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της βιομηχανίας και της εργασίας καθώς συνεργάζεται με πολλές πολυεθνικές εταιρίες όπως η Boeing, η Rolls-Royce, η Nissan και η BAE Systems. Το 2008 τα αποτελέσματα του Research Assessment Exercise το κατέταξε τρίτο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ερευνητική του πρόοδο στους τομείς των κατασκευών, της αεροναυπηγικής και των εφαρμογών της βιομηχανίας.
Πρόσβαση: Το πανεπιστήμιο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο του Luton. Επίσης το πανεπιστήμιο είναι μόλις 30 μίλια βόρεια του Λονδίνου και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα Heathrow, Gatwick, Stanstead και City.
Ιστοσελίδα: http://www.cranfield.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ