Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου
University of East London
Το Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου (UEL) είναι επικεντρωμένο στην υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη Docklands δίπλα από τον Τάμεση, και με άλλη βάση το Stratford στο ανατολικό Λονδίνο. Το κέντρο της ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα αστικής ανάπλασης της Ευρώπης, χάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Το πανεπιστήμιο υπερηφανεύεται για την ανάπτυξη νέων τρόπων διδασκαλίας και μάθησης που κάνουν το πανεπιστήμιο προσιτό και ευέλικτο. Σχεδόν και οι 21.000 μαθητές της προέρχονται από δημόσια σχολεία και ένα μεγάλο ποσοστό είναι από εθνικές μειονότητες. Τα μαθήματα είναι καινοτόμα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φοιτητών και της βιομηχανίας.
Πρόσβαση: Από όποιο αεροδρόμιο του Λονδίνου σας βολεύει χρησιμοποιήστε το σιδηρόδρομο και το μετρό για να φτάσετε στο κοντινότερο σταθμό που είναι αυτός του Stratford. Το κοντινότερο αεροδρόμιο έχετε υπόψιν σας ότι είναι το London City Airport αλλά είναι μικρό και οι συνδέσεις με Ελλάδα είναι μέσω άλλων αεροδρομίων και είναι ελάχιστες.
Ιστοσελίδα: http://www.uel.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ