Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
Goldsmiths, University of London
Το Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ενθαρρύνει τους μαθητές του να αμφισβητήσουν τις προκαταλήψεις και τους ωθεί στα όρια. Οι τομείς που προσφέρει την καλύπτουν τους χώρους των τεχνών, των κοινωνικών επιστημών, των ανθρωπιστικών σπουδών και της πληροφορικής. Το κολέγιο στεγάζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε ένα χώρο στο New Cross, νοτιοανατολικά του Λονδίνου, μία περιοχή που συχνά περιγράφεται ως "ανερχόμενη". Είναι σίγουρα ζωντανή, με εξαιρετικές συνδέσεις με το κέντρο του Λονδίνου και πολύ καλή καλλιτεχνική σκηνή. Το κόστος ζωής είναι επίσης πιο λογικό από τις άλλες περιοχές του Λονδίνου. Στο πανεπιστήμιο φοιτούν περίπου 8.000 φοιτητές και το ένα τέταρτο αυτών προέρχονται από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.
Πρόσβαση: Επιλέξτε το αεροδρόμιο του Λονδίνου που σας βολεύει και μετά χρησιμοποιήστε το σιδηρόδρομο και το μετρό για να φτάσετε στο κοντινότερο σταθμό που είναι αυτός του New Cross.
Ιστοσελίδα: http://www.gold.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ