Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου
Queen Mary, University of London
Το Κουίν Μέρι (QM) είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, και κατέλαβε την 11η θέση σε εθνικό επίπεδο από 132 πανεπιστήμια στο πλαίσιο της αξιολόγηση της έρευνας για το 2008. Εκτός από την καλή διδασκαλία και την έρευνα, είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια για την επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών και των αποφοίτων οι αρχικοί μισθοί είναι πολύ υψηλοί. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα καλύπτουν ένα εντυπωσιακά ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων όπως τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, των θετικών επιστημών και των πολυτεχνικών σχολών, της ιατρικής και της οδοντιατρικής. Το Κουίν Μέρι προσφέρει ζωή σε μια περιεκτική πανεπιστημιούπολη στη μέση μιας τεράστιας πόλης όπως το Λονδίνο. Η κύρια πανεπιστημιούπολη είναι στο Mile End, που βρίσκεται στα ανατολικά του Λονδίνου. Είναι μια πολυπολιτισμική περιοχή και το πανεπιστήμιο συμβάλει σε αυτό καθώς το ένα πέμπτο των φοιτητών είναι από το εξωτερικό προερχόμενοι από περισσότερες από 125 χώρες.
Πρόσβαση: Από το αεροδρόμιο του Λονδίνου που σας βολεύει χρησιμοποιήστε το σιδηρόδρομο και το μετρό για να φτάσετε στο κοντινότερο σταθμό που είναι αυτός του Mile End. Το κοντινότερο αεροδρόμιο έχετε υπόψιν σας ότι είναι το London City Airport αλλά είναι μικρό και οι συνδέσεις με Ελλάδα είναι μέσω άλλων αεροδρομίων και είναι ελάχιστες.
Ιστοσελίδα: http://www.qmul.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ