Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
Royal Holloway, University of London
Αν και μέρος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και σίγουρα σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα, το Ρόγιαλ Χόλογουεϊ (RHC) βρίσκεται στην πραγματικότητα στο Egham στην κομητεία του Surrey, δίνοντας την αίσθηση του χώρου και την ηρεμία που φοιτητές σε άλλα ιδρύματα του Λονδίνου μπορεί μερικές φορές να σκότωναν για να την είχαν. Η πανεπιστημιούπολη είναι 135 στρέμματα πρασίνου, σε κοντινή απόσταση από Windsor Great Park. Κυριαρχείται από το απλά απίστευτο κτίριο Founder's, ένα βικτοριανό αντίγραφο του Chateau de Chambord στην κοιλάδα του Λίγηρα, που πρέπει πραγματικά να δείτε για να το πιστέψετε. Η διδασκαλία και η έρευνα είναι δύο από τα υψηλότερα της χώρας και οι πτυχιούχοι απολαμβάνουν ένα καλό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης.
Πρόσβαση: Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι το Heathrow, το πανεπιστήμιο απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από εκεί. Μπορείτε να φτάσετε εύκολα με ένα ταξί ή ένα λεωφορείο.
Ιστοσελίδα: https://www.royalholloway.ac.uk
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ