Βόρεια Ευρώπη > Λονδίνο > Τα Πανεπιστήμια του Λονδίνου > Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο

SOAS, University of London

Η Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών (SOAS), αποτελεί τμήμα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Bloomsbury, με μια δεύτερη πανεπιστημιούπολη σε κοντινή απόσταση κοντά στο King's Cross. Ιδρύθηκε το 1916 αρχικά ως τόπος για την κατάρτιση διαχειριστών για αποσπάσεις σε όλη την Βρετανική αυτοκρατορία. Αυτές τις μέρες, είναι το μόνο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο που επικεντρώνεται στις γλώσσες, τους πολιτισμούς και τις κοινωνίες της Αφρικής, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής, με παγκόσμια φήμη για τη διδασκαλία και την έρευνα του. Υπάρχουν περίπου 4.600 φοιτητές (περίπου οι μισοί από αυτούς είναι μεταπτυχιακοί) που αντιπροσωπεύουν πάνω από 130 χώρες, κάνοντας έτσι μια κλειστή, κοσμοπολίτικη και συναρπαστική κοινότητα σπουδαστών.

Πρόσβαση

Από το αεροδρόμιο του Λονδίνου που σας βολεύει χρησιμοποιήστε το σιδηρόδρομο και το μετρό για να φτάσετε στο κοντινότερο σταθμό που είναι αυτός του Russell Square.

Ιστοσελίδαhttp://www.soas.ac.uk/
Twittersoas

Αφήστε στο σχολιό σας