Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ
University of Essex
Το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ είναι ένα πανεπιστήμιο της δεκαετίας του 1960, αλλά παραμένει μικρότερο από ό, τι παρόμοια του με μόλις 9.000 φοιτητές (6.840 προπτυχιακοί φοιτητές). Υπάρχουν τρεις πανεπιστημιουπόλεις, του Κόλτσεστερ, του Loughton και του Southend. Η φοιτητική λέσχη έχει επενδύσει περισσότερα από £3 εκατομμύρια στην πανεπιστημιούπολη κατά τα τελευταία πέντε χρόνια και πρόσφατα άνοιξε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μετά από μία ανάπλαση £1,25 εκατομμυρίου. Η £25 εκατομμυρίων επένδυση στην πανεπιστημιούπολη του Southend άνοιξε την άνοιξη του 2008. Το σχέδιο επένδυσης κεφαλαίου £250 εκατομμυρίων περιλαμβάνει 30 διαφορετικά project που είναι υπό εξέλιξη. Τα κυριότερα από αυτά είναι ένα £25 εκατομμυρίων κέντρο φοιτητών για την πανεπιστημιούπολη του Κόλτσεστερ και νέες φοιτητικές εστίες. Το Έσσεξ μπορεί να υπερηφανεύεται για την ουσιαστική και σθεναρή ακαδημαϊκή επίδοση και κατετάγη ένατο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της έρευνας του για το 2008.
Πρόσβαση: Από το αεροδρόμιο του Λονδίνου που σας βολεύει χρησιμοποιήστε το σιδηρόδρομο και το μετρό για να φτάσετε στο σταθμό της Liverpool Street. Από εκεί μπορείτε να πάρετε το τρένο για το Έσσεξ.
Ιστοσελίδα: http://www.essex.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ