Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ
University of Hertfordshire
Το Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ βρίσκεται σε δύο τοποθεσίες στο Hatfield, με εύκολη πρόσβαση από το ένα στο άλλο, και μια τρίτη στο St Albans. Το Σεπτέμβριο του 2009 άνοιξε ένας πολυχώρος, το «Forum», το οποίο περιλαμβάνει μία αίθουσα για τις ζωντανές εμφανίσεις, μπαρ, κλαμπ και ένα εστιατόριο. Η πανεπιστημιούπολη De Havilland προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις για αθλητισμό, μάθηση όλες τις ώρες και τις μέρες και μοντέρνα καταλύματα για τους προπτυχιακούς. Επίσης είναι όλα αρκετά κοντά στο Λονδίνο. Το Hertfordshire υιοθετεί μια ευέλικτη προσέγγιση στη μάθηση, με δυνατότητες για ηλεκτρονική μάθηση. Μια επικέντρωση στις creative and cultural industries το πανεπιστήμιο προσφέρει ένα πλήθος νέων μαθημάτων. Το αξίας £10 εκατομμυρίων media centre στο Hatfield δίνει έδρα για τη διδασκαλία της μουσικής, των κινούμενων σχεδίων, του κινηματογράφου, της τηλεόραση και των πολυμέσων με την τελευταία τεχνολογία που υπάρχει.
Πρόσβαση: Το πανεπιστήμιο βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Luton. Επίσης το πανεπιστήμιο είναι μόλις 22 λεπτά με το τρένο από το σταθμό του King's Cross βόρεια του Λονδίνου και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα Heathrow, Gatwick, Stanstead και City.
Ιστοσελίδα: http://www.herts.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ