Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ
University of Surrey
Η κύρια πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστήμιου του Σάρεϊ είναι στο Stag Hill, στο Γκίλφορντ, δίπλα στον καθεδρικό ναό. Έχει ένα γοητευτικό πάρκο με τη δική του λίμνη. Μια σημαντική επέκταση της πανεπιστημιούπολης είναι σε εξέλιξη στο Manor Park, η οποία θα περιλαμβάνει ακαδημαϊκά κτίρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και εστίες για τους φοιτητές και το προσωπικό. Το Γκίλφορντ είναι μια αρκετά όμορφη πόλη, με εύκολη σύνδεση με το Λονδίνο. Όπως αρμόζει σε ένα πανεπιστήμιο που πρωτοστάτησε στα πτυχία με πρακτική εξάσκηση, το 80% των 12.000 φοιτητών σπουδάζει σε πτυχία που περιλαμβάνουν κάποια ετήσια τοποθέτηση για πρακτική επαγγελματικής κατάρτισης. Το πανεπιστήμιο είναι διάσημο για το σταθερά υψηλό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του.
Πρόσβαση: Το Heathrow στο Λονδίνο είναι περίπου 1 ώρα οδικώς από το Γκίλφορντ. Το Gatwick είναι 50 λεπτά μακριά. Και οι δύο αερολιμένες εξυπηρετούνται από τακτικά πούλμαν και σιδηροδρομικά δρομολόγια προς Πόρτσμουθ και το Γκίλφορντ είναι πάνω σε αυτή τη διαδρομή.
Ιστοσελίδα: http://www.surrey.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ