Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Λονδίνο - Πανόραμα

Λονδίνο

Ηνωμένο Βασίλειο
Μοιράσου το
Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου
University of West London
Το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου (πρώην Thames Valley University) στεγάζεται σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις στο δυτικό Λονδίνο. Στο Ealing και στο Brentford, στο Reading και στο Slough. Δεν είναι πολύ μακριά από την καρδιά του Λονδίνου, αλλά η ζωή γύρω από εδώ είναι λίγο πιο ήσυχη και εύχρηστη. Υπάρχει ένα μεγάλο, μικτό φοιτητικό σώμα. Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα με προοπτικές σταδιοδρομίας των μαθητών κατά νου και το 2008 τα στοιχεία από την Ανώτατη Στατιστική Υπηρεσία της Εκπαίδευσης έδειξε ότι στο 95%, το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου είχε την καλύτερη επίδοση σε σύγκριση με το σημείο αναφοράς στη χώρα. Τα προγράμματα σπουδών καλύπτουν σχεδόν τα πάντα - από την ψυχολογία και τις διεθνείς μαγειρικές τέχνες μέχρι τις σπουδές management και τη νοσηλευτική.
Πρόσβαση: Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι το Heathrow από το οποίο μπορείτε να φτάσετε εύκολα με το μετρό και τη γραμμή Piccadilly μέσα σε 20 λεπτά.
Ιστοσελίδα: http://www.uwl.ac.uk/
αρέσει σε 0 ταξιδολογίτες

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Λονδίνο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα πανεπιστήμια

Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου Λονδίνο - Γκόλντσμιθς, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ Λονδίνο - Ιμπίριαλ Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Κινγκς Κόλετζ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Κίνγκστον Λονδίνο - Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σάουθ Μπανκ του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Μίντλεσεξ Λονδίνο - Κουίν Μέρι, Πανεπιστημίου του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ροεχάμπτον Λονδίνο - Ρόγιαλ Χόλογουεϊ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι, Τουίκεναμ Λονδίνο Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ, Γκίλφορντ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Γουέστμινστερ Λονδίνο - Μπίρκμπεκ, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο Νιού Μπακιγχαμσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Μπέντφορντσαϊρ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, Κόλτσεστερ Λονδίνο - Πανεπιστήμιο του Κράνφιλντ