Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Πήλιο - Το τραίνο του Πηλίου

Πήλιο

Ελλάδα
Μοιράσου το
Πήλιο - Τσαγκαράδα Μαγνησίας Τσαγκαράδα Μαγνησίας
Η Τσαγκαράδα είναι το πιο κοσμοπολίτικο χωριό του Πηλίου και αποτελεί προορισμό διακοπών κάθε εποχή του χρόνου. Το χωριό σφύζει από ζωή, καθώς προσφέρει πλήθος ξενοδοχείων και παραδοσιακών ξενώνων, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ και διάφορα καταστήματα λαϊκής και παραδοσιακής τέχνης.

Τα γραφικά σοκάκια της Τσαγκαράδας προσφέρονται για τη βόλτα σας, ενώ ταυτόχρονα σας παρέχουν την ευκαιρία να θαυμάσετε την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική αλλά και τη μαγεία της φύσης. Αξιοθέατα του χωριού αποτελούν οι παλιές εκκλησίες, αλλά και θεόρατα αιώνια πλατάνια με τους τεράστιους κορμούς που βρίσκονται στους προαύλιους χώρους της Αγίας Παρασκευής και της εκκλησίας των Αγίων Ταξιαρχών.Τέλος, αξίζει να επισκεφτείτε το κρυφό σχολειό και το εκκλησάκι της Παναγίας της Μεγαλομάτας που βρίσκεται μέσα σε έναν βράχο.

αρέσει σε 5 ταξιδολογίτες

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Τσαγκαράδα Μαγνησίας"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Τσαγκαράδα Μαγνησίας"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Πήλιο » Τσαγκαράδα Μαγνησίας
Τα καλντερίμια και τα μονοπάτια της εδικώτερα είναι ζωντανοί πειρασμοί για περπάτημα, άσκηση, εξερεύνηση, και υπόσχονται εκπλήξεις ευχάριστες και συναρπαστικές. Μερικές από αυτές είναι οι ειδυλλιακές της ακρογιαλιές όπως ο Μυλοπόταμος και η Φακίστρα που κρύβονται σε μέρη άγριας, παρθένας ομορφιάς, φαράγγια βαθειά και απόκρημνα, ράχες και κορυφές με καταπληκτική θέα.
6 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει! (1)
Πήλιο » Τσαγκαράδα Μαγνησίας
παραδοσιακο φαγητο στο εστιατοριο ''καλυβι''
7 χρόνια πριναπάντηση μου αρέσει!
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Πήλιο»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Πήλιο - Το Τρενάκι του Πηλίου Πήλιο - Μηλιές Μαγνησίας Πήλιο - Μακρινίτσα Μαγνησίας Πήλιο - Πορταριά Μαγνησίας Πήλιο - Τσαγκαράδα Μαγνησίας Πήλιο - Ζαγορά Πηλίου Πήλιο - Παραλίες Πηλίου Πήλιο - Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Πήλιο - Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας Πηλίου Πήλιο - Μουσείο Κομπολογιού Πορταριά