Νότια Ευρώπη > Βαρκελώνη > Παραλία Μπαρτσελονέτα

Παραλία Μπαρτσελονέτα Βαρκελώνη

La Barceloneta

Η παραλία Μπαρτσελονέτα βρίσκεται στην ομώνυμη γειτονιά της παλιάς πόλης της Βαρκελώνης. Η παραλία έγινε πολύ διάσημη μετά την ανάδειξή της ως η "καλύτερη αστική παραλία του κόσμου" μέσω ενός ντοκιμαντέρ για τις καλύτερες παραλίες του Discovery Channel το 2005.

 

Αυτό που κάνει την παραλία να ξεχωρίζει είναι η χρυσαφένια άμμος της και τα εξαιρετικά εστιατόρια που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη μαζί με το μεγάλο πεζόδρομο στον οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες επικρατεί το αδιαχώρητο. Επίσης, στη Μπαρτελονέτα βρίσκονται μερικά από τα πιο γνωστά club νυχτερινής διασκέδασης.

 

Δεν είναι όμως και η μοναδική παραλία της Βαρκελώνης καθώς η πόλη έχει άμεση πρόσβαση σε 4.2 χμ. παραλιών που βρίσκονται σε απόσταση λιγότερο από 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Ματαξύ αυτών είναι η Icaria Beach, η Mar Bella Beach (που είναι παραλία γυμνιστών) και οι Sitges Beaches.

Πρόσβαση

Από την ομώνυμη στάση μετρό Barceloneta (Κίτρινη γραμμή, L4)

Travelgirl2016

Εντάξει ... αλλα σαν τις δικές μας παραλίες ... πουθενά !!!

17/07/2016

Απάντηση

Elen64

Από τις πιο όμορφες παραλίες σε ευρωπαική πόλη. Αξιζει η βόλτα! Δεν το μετανιώσαμε!Πήγαμε καλοκαίρι και κάτσαμε για απεριτιφ σε ένα πολυ ωραιο μπαρ.

16/04/2023

Απάντηση

Αφήστε στο σχολιό σας