Νότια Ευρώπη > Βαρκελώνη > Θεματικό Πάρκο «PortAventura»

Θεματικό Πάρκο «PortAventura» Βαρκελώνη

PortAventura World

Λίγο έξω από τη Βαρκελώνη, στην Costa Durada, βρίσκεται το Port Aventura, ένα θεματικό πάρκο το οποίο δέχεται περίπου 4 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και είναι το μεγαλύτερο στην Ισπανία. Το πάρκο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το πάρκο της Ντίσνεϊ και τα άλλα γνωστά θεματικά πάρκα.

Είναι χωρισμένο σε πέντε θεματικές, βασισμένες σε ιστορικούς πολιτισμούς: η Μεσόγειος, η Πολυνησία, η Κίνας, το Μεξικό και η Άγρια Δύση. Επίσης, εκεί βρίσκεται και το γρηγορότερο τρενάκι με ταχύτητα που φτάνει τα 135 χμ/ώρα. Στα θεματικό πάρκο PortAventura τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους ενώ και οι μεγάλοι θα αναπολήσουν τον καιρό που ήταν παιδιά. Ανεβείτε στα ατέλειωτα τρενάκια και διασκεδάστε με τα διάφορα shows που γίνονται σε διάφορες γωνιές του πάρκου. Εντυπωσιακοί χώροι, παιγνίδια, αναπαραστάσεις χωριών και αρχιτεκτονικής από τους ιστορικούς πολιτισμούς και πολλά άλλα διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του.

Ιστοσελίδαhttp://www.portaventura.co.uk/

vamos

Φαίνεται να είναι ένα μεγάλο πάρκο, και ώμος παρόλο που έχω πάει 3 φορές Βαρκελώνη ούτε καν το είχα ακούσει; έχει πάει κάποιος για να μας πει αν αξίζει;

04/11/2014

Απάντηση
εικόνα του χρήστη themis

themis

έχω την ίδια απορία!

04/11/2014

thrs

Είναι πολύ διάσημο και φαρμακείο... πάνω από 50 ευρώ/ατομο για να αγοράσεις το ακριβό εισιτήριο και να μην περιμένεις στις ουρές με της ώρες!!!

04/11/2014

εικόνα του χρήστη themis

themis

τιμές disneyland δηλαδή, είναι ακριβά αυτά τα θεματικά δυστυχώς, αλλά αν έχεις παιδιά δεν έχεις επιλογή, δεν νομίζω να νοιάζονται τόσο τα πιτσιρίκια για την αρτ νουβό τέχνη του Γκαουνί :P

04/11/2014

vamos

Την επόμενη φορά που θα πάω στη λατρεμένη Βαρκελώνη θα πάω σίγουρα πάντως.

04/11/2014

Αφήστε στο σχολιό σας