Ταξιδολόγιο - Travel Social Network
Βρυξέλλες - Πανόραμα πόλης

Βρυξέλλες

Βέλγιο
Μοιράσου το
Βρυξέλλες - Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων «Autoworld» Βρυξελλών Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων «Autoworld» Βρυξελλών
Autoworld Brussels
Για τους φίλους της αυτοκίνησης, στο νότιο κομμάτι του Πάρκου Σενκαντενέρ βρίσκεται η Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων «Autoworld» Βρυξελλών.

Στο μουσείο στεγάζεται μια μεγάλη συλλογή από περισσότερα από 250 κλασικά (vintage) Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα αυτοκίνητα, από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι και τη δεκαετία του εβδομήντα. Στην συλλογή του Autoworld περιλαμβάνονται τα Βελγικά Minerva όπως επίσης και μια Bentley του 1928, μια Bugatti του 1930 και ένα Cord του 1930 καθώς και πολλαπλές λιμουζίνες που ανήκαν στην Βελγική βασιλική οικογένεια.

Στο χώρο του μουσείου πραγματοποιούνται επίσης εκδηλώσεις όπως εορτασμοί επετείων από διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων καθώς και το το ετήσιο συνέδριο AutoSens.

Ιστοσελίδα: http://www.autoworld.be/
αρέσει σε 1 ταξιδολογίτη
Brussels Card
Η κάρτα Brussels Card σας προσφέρει δωρεάν είσοδο σε περισσότερα από 30 μουσεία και μνημεία καθώς και εκπτώσεις για ρεστοράν και άλλα διάσημα αξιοθέατα (που δεν περιλαμβάνονται στα δωρεάν). Δείτε τις πληροφορίες για να ενημερωθείτε για τις παροχές καθώς και για τον τρόπο παραλαβής. Συμφέρει!
Θα παραλάβετε τα εισιτήρια με E-mail, θα τα εκτυπώσετε και είστε έτοιμοι. Κερδίστε χρόνο και χρήμα!

Που να μείνετε

ψάχνετε για ξενοδοχεία κοντά σε "Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων «Autoworld» Βρυξελλών"; δείτε τις καλύτερες επιλογές »

Έχεις κάποια όμορφη φωτογραφία

που να περιλαμβάνει το αξιοθέατο "Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων «Autoworld» Βρυξελλών"; επιλογή φωτογραφίας »

Ερωτήσεις & Σχόλια

μοιράσου την εμπειρία σου με την κοινότητα, τι σου άρεσε ή τι δεν σου άρεσε; γράψε το σχόλιο σου »
Δωρεάν τουριστικός οδηγός «Βρυξέλλες»
Κατέβασε τον οδηγό σε pdf και αποθήκευσε την στο tablet ή στο smartphone ή εκτύπωσε την σε ένα πρακτικό booklet.

Άλλα αξιοθέατα

Βρυξέλλες - Πλατεία «Γκραν-Πλας» Βρυξέλλες - Μνημείο του Ατόμου «Ατόμιουμ» Βρυξέλλες - Μανεκέν Πις Βρυξέλλες - Καθεδρικός Ναός των Βρυξελλών Βρυξέλλες - Μίνι-Ευρώπη Βρυξέλλες - Βάφλες & Σοκολάτα του Βελγίου Βρυξέλλες - Μπίρες του Βελγίου / Φεστιβάλ Μπίρας Βρυξέλλες - Βασιλικό Παλάτι των Βρυξελλών Βρυξέλλες - Ευρωπαϊκή Επιτροπή Βρυξέλλες - Πάρκο Σενκαντενέρ Βρυξέλλες - Συνοικία «Σαμπλόν» Βρυξέλλες - Βασιλική «Σακρ Κερ» των Βρυξελλών Βρυξέλλες - Φεστιβάλ Μεσαιωνικής Πόλης των Βρυξελλών Βρυξέλλες - Βασιλικό Ωδείο Βρυξελλών Βρυξέλλες - Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων «Autoworld» Βρυξελλών Βρυξέλλες - Βασιλικό Παλάτι του Λάακεν Βρυξέλλες - Μουσείο Μουσικών Οργάνων Βρυξελλών Βρυξέλλες - Μουσείο Μαγκρίτ Βρυξέλλες - Πύλη του Χάλε